Bejelentkezés / Kapcsolat
    Dr. Szakács Marianna
pszichiáter szakorvos
  Cím: 8200 Veszprém, Szigethy József utca 13.
  Telefon: +36 20 9776 108
  Email: kapcsolat@szakacsmarianna.hu
 
     
Útvonal tervezése
  Honnan: 
  Hova:  8200 Veszprém, Szigethy József utca 13.
   

Szolgáltatások
A magánrendelő keretei között - ahol a páciensek egymással nem találkoznak - lehet kezelni különböző szorongásos kórképeket, depressziós zavarokat, pánikbetegséget, fóbiákat, gyászreakciókat, különböző eredetű krízishelyzeteket, pl.: párkapcsolati kríziseket, és egyéb kritikus állapotokat, amelyek a mindennapi életünkben jelentkezhetnek.
Gyógykezelést is tudok alkalmazni, mivel a pályám során megszereztem a kellő tudást, tapasztalatot ami ehhez szükséges. 2000 óta csaknem folyamatosan képeztem magam különböző pszichoterápiás módszerekben.
  Három évig tanultam a (cognitiv) önismereti, behavior (magatartás) terápiát, ugyanakkor alkalmazok autogén tréninget (Schultz-féle relaxációt), elvégeztem a hipnoterápiás képzést, és ezen belül kiemelten elsajátítottam a Leuner (szimbólum terápia) módszert is. Már 2000 óta alkalmazom a Carl Rogers módszert (a páciens feltétel nélküli elfogadása teljes empátiával és együttérzéssel).

A fentebb felsorolt módszereket, technikákat a páciens saját, egyedi igénye alapján tudom alkalmazni, azokat kombinálni.